Nejnovější recenze ze sekce TV stolky
- stolek je velmi kvalitně zhotovený, vypadá krásně
- perfektní,splnilo očekávání
- Jednoduché a funkční
- Nábytek z masivu a kvalitně zpracovaný.
- Pěkný stolek
- Jednoduchá montáž
TV stolek mi vyhovuje.
esteticky působí dobře, materiálem levně,lepší popis a a větší obrázky by neškodily.Některé komponenty bylo nutné rozlišovat jejich počtem.Slovní doprovod žádný např.,že stolek se vystavuje obráceně a prostřední sklo je nutné otočit lesklou stranou dolů,protože na konci montáže je nutné stolek otočit vzhůru nohama.
Špatná polička a chyběl úchyt.
Vhodná barevná kombinace
- Krásná,prostorná
Gib 150 Calabrini
Přidáno: 31. ledna 2019
(naposledy upraveno 31. ledna 2019)
Zakoupeno v Nábytek NATALI
- jednoduchá montáž, srozumitelný návod
Stolků pod televizor je mnoho, ale žádný nám nevyhovoval, až tenhle. K moderní televizi jsme chtěli i moderní stolek, chtěli jsme více skla a méně dřeva.
design se hodí a zapadne do většiny interieru s laminem nebo masivem,takový freš vzhled dobrá cena na danou velikost.
Oproti fotografii je barva dřeva tmavší a studenější, ale nakonec nám tolik nevadí. Co se týká složení nábytku je trochu náročnější, ale zíroveň propracovanější. Tedy zajistí delší trvanlivost.
Celkově vypadá komoda/TV stolek pěkně.
Jsme spokojení.
sedí perfektně je pevný obsah balení obsahuje co by měl nic méně jediná nevýhoda je tuhost ale to stačí promazat a rozhýbat je to nové nemám co více dodat ale pokud chcete pověsit televizi je to idealní řešení
Lima RTV 1
Přidáno: 24. ledna 2019
(naposledy upraveno 9. května 2019)
Zakoupeno v Nábytek ATAN
- vzhled
- zpracování výrobku
Skříňka vypadá dobře, zpracování materiálu je trochu horší, asi na úkor ceny. Skříńku doporučuji, snad vydrží.
konstrukce nesplnila očekávání, tv není ve svislé poloze, ale nakloněná dopředu
- stabilní a nenápadný pod velkou televizi
Za slušnou cenu slušná kvalita.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »