Nejnovější recenze ze sekce TV stolky
Kvalitní výrobek a dobrá cena...
Krom toho že dorazil poškozený dopravcem, poměr cena kvalita super.
Komoda byla skladem, dodání rychlé. Je opravdu hezká, cena příznivá, super komunikace.
- vzhledově hezký,kdyby byl v pořádku
- přišli nám dva spodní provrtané díly,místo jednoho horního
- dýha na dvou místech odlepená
- šuplíky ze předu jsou jen na kolíčky a lepidlo,nedrží to,musel jsem přivrtat
nevim jestli jsem měl smůlu na špatný kus,nebo bylo zboží při balení špatně sestaveno,ale spokojený s výrobkem nejsem.Nedoporučuji.Nechtěl jsem reklamovat,protože je balení dost těžké a po určitých úpravách vypadá docela dobře.
- jeden z mála hi-fi stolků cílících na majitele gramofonů
- pevná kovová konstrukce
- i při své jednoduchosti povedený design
Integrovat do hi-fi stolku prostor určený k organizaci sbírky vinylů je bohužel nápad ojedinělý, takže jsem skoro neměl z čeho vybírat. NorStone stolek dokázal naskládat do ještě menší krabice, než jsem čekal, ale jeho sestavení není moc složité. Tvrzené bezpečnostní sklo by uneslo i těžší komponenty, než jsem na něj naskládal. A doma to hned vypadá o řád lépe.
skříňka pod tv krásná ..lesk úžasný....montáž podle popisu mi šla krásně od ruky.. doporučuji..
Police vypadají krásně.. návod na montování opravdu
vypracovaný na 1..spokojenost...
Velmi křehký materiál, za cenu se rozhodne sežene kvalitnější nábytek.
- Chybělo 10 šroubku návod nejhorší jaký jsem kdy viděl. Objednal jsem černo bílý a dostal jsem bílo černý.
velice dobre reseni sestavy
- Pěkně jsem si doplnila kolekci v obýváku
- Kvalitní zpracování
pěkný vyšší
Kvalitní- prostorný . Splnil to , pro co byl vybrán.
- Uváděno - skladem do 5 dnů , mě nedorazil ani více než po pěti týdnech, po různých peripetiích jsem objednávku tohoto výrobku zrušila.Po dalších 20 ti dnech jsem urgovala vrácení peněz.
Dnes jsem velice ráda, že téměř po dvou měsících ,již konečně nemám s obchodem nic společného.
nesedí vše tak, jak má (horní lišta přečnívá), je potřeba drobnější úprava, aby stolek vypadal jak na obrázku
- Hezký tv stolek, pouze barva olše je světlejší než na fotce.
- Nádherný design
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní provedení
- žádná
Doporučuji, nádherný kousek do vašeho interiéru. Kvalitně zpracovaný.
Je o dosť ľahší než som čakal. Podla výzoru som čakal dobrých 80-100kg. Má to asi 45kg. Ale je to dané aj tým, že ten vizuál trocha klame. Tá horná doska napríklad len pôsobí tak mohutne. Inak na prvú dobrú to vypadá slušne. Našiel som na výrobku oderky, ale sú na miestach, kde to nebude vidno - alebo len pri veľkom skúmaní. Vyslovene to vypadá jak odlupnutý lak. Nepíšem o prirodzenom defekte dreva.
Pôsobí rovnako ako na obrázku, hodnotím ho kladne. Celkový výzor je super.
- Jednoduchá montáž
Pěkná kvalitní skříňka, dodáno vše potřebné. Montáž dle návodu bez problémů.